Prostenal Night

Night supliment alimentar

Cui se adresează

Dacă suferiți de treziri nocturne cauzate de nevoia frecventă de a urina, încercați Prostenal® NIGHT.
Datorită ingredientelor sale, Prostenal® NIGHT ajută la menținerea funcției adecvate a prostatei și a fluxului normal de urină. În plus, acesta susține procesul natural de adormire și ajută la îmbunătățirea calității somnului, ceea ce reduce riscul oboselii generalizate cauzate de insomnie.

Cumpara online
Night supliment alimentar

BENEFICII

Prostenal® NIGHT, datorită extractelor din plante și nutrienților din compoziție, are un efect pozitiv asupra sănătății prostatei și urinării normale - prin urmare, ajută la minimizarea numarului de drumuri nocturne la toaletă, plus sprijină relaxarea organismului și ajută la obținerea unui somn plăcut și odihnitor.

Saw palmetto
(Serenoa repens) este un ajutor natural recomandat pentru menținerea sănătății prostatei și a unui flux urinar normal.

Merișor canadian
(Vaccinium macrocarpon) este folosit de secole de către botaniști și este considerat un ""super-aliment"" al timpurilor noastre.

Ashwagandha
(Withania somnifera) este o plantă cu efecte puternice folosită de obicei în Ayurveda. Ajută la relaxarea corpului și la obținerea unui somn de calitate, pentru regenerarea acestuia pe parcursul nopții.

Vitaminele B1 și B2
ajută la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea echilibrului mental.

Zincul
contribuie la menținerea unui nivel normal al hormonilor androgeni în sânge și susține fertilitatea și funcția reproductivă. Are și un rol important în procesul de diviziune celulară.

Vitamina D3 joacă un rol în procesul de diviziune celulară și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente

Porția zilnică recomandată (1 tabletă) conține: hmot./ 1 tbl. % DRHP*
Extract de Saw palmetto
(Serenoa repens, standardizat la 5% sitosteroli)
 320,0 mg -
Merișor (pudră din suc de Vaccinium macrocarpon)  250,0 mg -
Ashwagandha
(Withania somnifera, extract din rădăcină, standardizat la 5% withanolide)
50,0 mg -
Vitamina B1 0,55 mg 50
Vitamina B2 0,70 mg 50
Zinc 0,70 mg 100
Vitamina D3 10,0 µg 200

*% Valoare nutrițională de referință;  - valoarea zilnică nu a fost stabilită

Ingrediente:

agenți antiaglomeranți: celuloză, carbonat de calciu, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, talc; extract din fruct de Saw palmetto, concentrat uscat din suc de merișor, extract de rădăcină de Withania somnifera, stabilizatori: carboximetilceluloză sodică încrucișată, hidroxipropilmetilceluloză, hidroxipropilceluloză; citrat de zinc, carboximetil amidon sodic, concentrați naturali (morcov, coacăz negru, ridiche); coloranți: dioxid de titan, colecalciferol, trigliceride cu lanț mediu, clorhidrat de tiamină, riboflavină.

DOZA RECOMANDATĂ

Susține buna funcționare a prostatei și regenerarea organismului!

Utilizarea regulată a 1 tabletă de Prostenal® NIGHT seara, după masă, nu doar contribuie la funcționarea normală a tractului urinar și a prostatei, ci susține și relaxarea organismului și obținerea unui somn de calitate. Adecvat pentru utilizare pe termen lung pentru o eficiență maximă.

ATENȚIE:

A nu se administra copiilor. A nu se depăși porția zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură (la temperaturi sub 25°C).

Cumpara online
Night supliment alimentar
Cumpara online