Prostenal® oferă produse eficiente pentru susținerea bunei funcționări a prostatei și a tractului urinar, susținând sănătatea generală a bărbaților. Produsele sunt dezvoltate pe baza cunoștințelor despre extractele de plante folosite în mod tradițional și a celor mai recente descoperiri științifice.

Înalta calitate și eficiența formulelor este garantată de:

  • o formă unică de procesare a substanțelor active
  • producător ce a demonstrat de-a lungul timpului calitatea produselor sale
  • produsele sunt fabricate sub criterii stricte de calitate farmaceutica în unitate certificată GMP

Prostenal® oferă 2 linii de produse cu beneficii specifice. Ambele sunt gândite ca o soluție la care apelezi 1 dată pe zi:

1) Prostenal® CONTROL pentru sănătatea prostatei* și susținerea potenței**
Poate fi luat în orice moment al zilei; 1 tabletă pe zi, înghițită cu apă, de preferat dimineața după masă.
*datorită extractelor de Saw Palmetto și Urtica Dioica, **datorită extractului de Tribulus Terrestris si Zinc 

2) Prostenal® NIGHT pentru prostată sănătoasă* și mai puține treziri în timpul nopții**
1 tabletă pe zi, înghițită cu apă, de preferat seara după masă.
*datorită extractelor de Saw Palmetto și Urtica Dioica, **datorită extractului de Withania Somnifera

Prostenal® este gândit ca o soluție pe termen lung pentru susținerea sănătății prostatei, însă unii bărbați pot observa îmbunătățiri considerabile deja după câteva săptămâni de folosire. Este recomandat să iei Prostenal® CONTROL sau NIGHT, continuu pentru cel puțin 2 luni.

Produsele Prostenal® sunt suplimente alimentare ce conțin combinații de extracte vegetale, vitamine și minerale. Nu există studii care să ateste existența unor interacțiuni cu alte medicamente, dar dacă iei medicamente cu prescripție medicală, recomandăm să consulți medicul înainte de a lua Prostenal®.

Prostenal® este un supliment alimentar, așa că, în general nu există efecte secundare rezultate din combinarea ingredientelor și recomandăm să fie administrat în conformitate cu indicațiile de administrare detaliate pe ambalaj. Este indicat ca tabletele Prostenal® să fie înghițite cu apă, imediat după masă, pentru a evita cazurile rare, dar posibile, de disconfort resimțit la nivelul stomacului.

Produsele Prostenal® nu conțin zahăr sau alte zaharide.

Pentru aceste situații este recomandat Prostenal® CONTROL. Acest produs are la bază o combinație de ingrediente care ajută la obținerea unui răspuns sexual sănătos:

  • Zincul susține în mod natural un nivel normal de hormoni androgeni în sânge
  • Extractul de Tribulus Terrestris ajută la menținerea dorinței sexuale
  • Combinația de Saw Palmetto și Urtica Dioca susține sănătatea prostatei și a funcțiilor tractului urinar. Este dovedit că prezența manifestărilor neplăcute la nivelul tractului urinar inferior, poate fi un indicator al problemelor de potență la unii bărbați.

triangle triangle