Saw Palmetto - rezolvă problemele urinării frecvente
Urtica Dioica - menține sănătatea prostatei și a tractului urinar
Zinc - îmbunătățește viața sexuală
 

Prostenal Perfect- Perfect pentru prostata

Suplimentul nutritional Prostenal contine extracte naturale din plante care au o influenta benefica asupra dificultatilor functionale legate de hipertrofia benigna de prostata (BPH). Aceste extracte au proprietatea de a reduce actiunea factorilor care conduc la marirea prostatei si reprezinta o metoda importanta de sustinere a functionarii prostatei si a cailor urinare.

Palmierul pitic - Saw Palmetto (Serenoa repens): Substantele active ale extractului de palmier pitic (arbore originar din America) sunt, in marea lor majoritate, fitosteroli si sitosteroli care actioneaza printr-un mecanism complex. Este vorba, in primul rand, de influentarea pozitiva a sintezei hormonilor masculini si, in al doilea rand, de importantele efecte antiinflamatorii ale acestora. Extractul de palmier pitic reduce simptomatologia determinata de hipertrofia prostatei. Din studiile efectuate in Republica Ceha a reiesit ca simptomele s-au redus semnificativ: la 21% din pacienti (dupa doua luni de administrare a Prostenal-ului), la 30% din pacienti (dupa patru luni) si la 45% din pacienti (dupa sase luni de folosire).

Urzica (Urtica dioica): La fel ca si la palmierul pitic, extractul de urzica influenteaza benefic metabolismul hormonilor sexuali masculini si franeaza dezvoltarea excesiva a celulelor prostatei.

Zinc: este un mineral foarte important pentru bărbați, contribuind la menținerea nivelului normal de testosteron din sânge și având efecte benefice asupra fertilității și funcției reproductive.

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Efectele produsului Prostenal:

  • supliment nutritiv special conceput pentru barbati
  • reprezinta o formula complexa destinata protejarii functionarii prostatei
  • inhiba productia de mediatori ai inflamatiei
  • amelioreaza afectiunile prostatice (atenueaza tulburarile de mictiune)
  • reduce riscul de aparitie a cancerului de prostata
  • influenteaza pozitiv metabolismul hormonilor sexuali masculini
  • amelioreaza disfunctiile sexuale masculine
  • imbunatateste functionarea sistemului genito-urinar la barbati

In perioada Iunie – Octombrie 2006, Walmark Romania a realizat un studiu terapeutic retrospectiv referitor la siguranta si eficacitatea administrarii suplimentelor nutritionale Prostenal la pacientii cu HBP (hiperplazie beninga de prostata).

In studiu a fost inclus un numarul total de 760 consumatori (barbati) care au folosit produsele Prostenal in perioada 2005-2006. Acesti clienti au completat un chestionar ce continea intrebari legate de motivele pentru care au folosit Prostenal Perfect, de eficacitatea acestor produse in ameliorarea simptomatologiei prostatice, precum si de aparitia unor eventualele efecte nedorite.

Peste 40% dintre consumatori aveau un istoric al bolii de minim 3 ani, cu o simptomatologie polimorfa (urinari frecvente, in special nocturne, cu jet urinar slab, nevoie acuta de a urina si senzatie de urinare insuficienta). Dupa minim 3 luni de administrare, 89,5% dintre consumatori au mentionat o ameliorare semnificativa a simptomatologiei prostatice.

Folosirea suplimentelor nutritionale Prostenal a dovedit un inalt profil de siguranta, nefiind raportate efecte secundare cauzate de administrarea produselor. Ca si efect secundar "pozitiv", unii pacienti au mentionat o crestere a libido-ului si a potentei.

Sfatul specialistului
Prostenal - Buna functionare a aparatului urinar

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)