Prostenal Control

Control supliment alimentar

Cui se adresează

Dacă observi semne ale unui flux urinar mai slab, nevoia imperioasă de a urina sau dacă ai avut probleme sporadice de potență sexuală, încearcă Prostenal® CONTROL. Datorită ingredientelor sale, contribuie la menținerea funcției corecte a prostatei, a tractului urinar și a calității vieții sexuale la vârsta de peste 40 ani.
 

Cumpara online
Control supliment alimentar

BENEFICII

 

Prostenal® CONTROL combină extracte din plante și nutrienți, al căror impact pozitiv asupra sănătății prostatei, funcției de excreție și sănătații generale a bărbaților a fost observat și documentat de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, Prostenal® CONTROL are în același timp un efect benefic asupra răspunsului și performanței sexuale.

Formula echilibrată pentru sănătatea prostatei și pentru un plus de vigoare pentru bărbați:

Saw palmetto
(Serenoa repens) este un ajutor natural recomandat pentru menținerea sănătății prostatei și pentru menținerea unui flux urinar normal.

Extractul de urzică
(Urtica dioica) contribuie la menținerea funcțiilor normale ale tractului urinar.

Extractul de Tribulus terrestris
este un stimulent natural pentru revitalizarea organismului, care contribuie și la menținerea funcției sexuale normale.

Zincul
contribuie la menținerea unui nivel normal al hormonilor androgeni în sânge, la susținerea fertilității și a funcției reproductive. Are și un rol în procesul de diviziune celulară.

Vitamina B6
contribuie la buna funcționare a metabolismului energetic și la reducerea oboselii și extenuării. De asemenea, contribuie la echilibrarea activității hormonale.

Vitamina D3 joacă un rol în procesul de diviziune celulară și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente

Porția zilnică recomandată (1 tabletă) conține:  greutate/1 tab. % VNR*
Extract de Saw palmetto
(standardizat la 5% sitosteroli)
320,0 mg -
Extract de Urtica dioica
(din rădăcini, min. 5:1 – eq. 1200 mg)
240,0 mg -
Colții-babei (Tribulus terrestris)
(extract standardizat la 40% saponine)
100,0 mg -
Vitamina D3 10,0 µg 200
Vitamina B6 1,4 mg 100
Zinc 10,0 mg 100

*% Valoare nutrițională de referință;  - valoarea zilnică nu a fost stabilită

Ingrediente:

extract din fruct de Saw palmetto, extract din rădăcină de Urtica dioica, agenți antiaglomeranți: celuloză, carbonat de calciu, dioxid de siliciu, talc, stearat de magneziu; extract de Tribulus terrestris, citrat de zinc, stabilizatori: carboximetilceluloză sodică încrucișată, hidroxipropilmetilceluloză , hidroxipropilceluloză; coloranți: dioxid de titan, indigotină; colecalciferol, trigliceride cu lanț mediu, piridoxină.

DOZA RECOMANDATĂ

Menține sănătatea și vitalitatea prostatei!


1 tabletă pe zi de Prostenal® CONTROL este suficientă (de preferat după masă). Adecvat pentru utilizare pe termen lung pentru o eficiență maximă.

ATENȚIE:

A nu se administra copiilor. A nu se depăși porția zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură (la temperaturi sub 25°C).

Cumpara online
Control supliment alimentar
Cumpara online