Prostenal pentru victorie asupra tulburărilor prostatei

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Odată cu înaintarea în varstă, tot mai mulți bărbați încep să resimtă neplăcerile cauzate de bolile prostatei. O afecțiune foarte frecvent întâlnită este hiperplazia benignă a prostatei (BPH), cunoscută de secole ca fiind o cauză principal a disfuncțiilor urinare.

Hiperplazia benignă a prostatei
este o boală care începe să apară în forma microscopică încă de la vârsta de 30 de ani, însă primele simptome clinice se manifestă în marea majoritate după 50 ani, chiar dacă boala se poate întâlni izolat și la indivizi mai tineri. Aceste simptome se manifestă cel mai frecvent prin următorul tablou clinic: urinări frecvente, în special noaptea, cu fragmentarea somnului; flux urinar slab; dificultate în a urina (micțiuni dificile, cu inițiere greoaie a fluxului urinar); jet urinar intermitent (începe și se oprește de mai multe ori); incontinență urinară (bolnavul pierde involuntar urina – în picături sau jet slab); senzație de urinare incompletă.

Riscul de apariție al hiperplaziei benigne a prostatei (BPH) crește odată cu înaintarea în vârstă. Astfel, boala este rareori simptomatică înainte de 40 de ani, însă peste 50% dintre bărbații cu vârsta de 60 de ani și peste 90% dintre cei de 70-80 de ani au simptomele de hiperplazie benignă a prostatei (BPH).

Hiperplazia prostatică severă poate duce în timp la apariția de complicații importante, inclusiv la imposibilitatea eliminării urinei din vezica urinară. Retenția de urină și forțarea funcției vezicii urinare pot cauza infecții recurente de tract urinar. La un mic procent din bărbați apare blocarea eliminării urinei (asa-numitul „bloc vezical”), apar litiazele urinare („pietrele” în vezică și/sau rinichi) și, consecutiv, grade variabile de deteriorare a structurii și funcției vezicii urinare și rinichilor.

Până de curând, intervenția chirurgicală era metoda terapeutică preferată în cazul hiperplaziei benigne a prostatei (BPH). În ultimul deceniu s-a constatat însă o redirijare a interesului specialiștilor spre terapii nechirurgicale.

Pe lângă tratamentele medicamentoase clasice, medicina naturală oferă o cale de a preveni îmbolnăvirea prostatei și de a crește calitatea vieții sexuale, reprezentată de utilizarea pe scară tot mai largă a unor plante medicinale care prezintă efecte benefice incontestabile în ameliorarea simptomatologiei hiperplaziei benigne a prostatei (BPH): palmierul pitic (Serenoa repens), tomatele, urzica (Urtica dioica), strugurii ursului (Arctostaphylos uva-ursi), semințele de dovleac.

Prostenal este un supliment alimentar dedicat exclusiv bărbaților. Formula complexă a produsului include toate extractele din plante mai sus-amintite, cu efecte benefice multiple în ameliorarea tulburărilor de funcționare a prostatei și a manifestărilor determinate de hiperplazia benignă a prostatei.

De acum, folosind Prostenal în doza de 1 capsulă / zi, puteți repurta o importantă victorie asupra tulburărilor prostatei.


Inapoi la articole

Sfatul specialistului
Produse Prostenal
 
 
Prostenal - Buna functionare a aparatului urinar

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)